Var är våren?

Läste precis min kompis blogg som bor i Halmstad... 17 GRADER VARMT MED SOL DÄR IDAG! Jag går AV på riktigt....!!!! Kom till stallet idag och det är helt mistigt, dimmigt, rått och kallt ute. Och inte f*n går det att rida någonstans heller. Tack och hej, leverpastej kan man ju säga till Toppens kondition som jag hade tänkt börja trimma på nu, en månad kvar till kursen. Vilket jag undrar hur det ska gå, det kommer ju vara så sjukt lerigt ute!?!

Nåja, ska sluta spy galla över vädret, det kan man ju inte rå över... måste helt enkelt byta stad eller land såsmåningom. Typ England.

Har iallafall gjort något som jag kanske inte borde gjort, men gjorde ändå... Jag har köpt världens snyggaste nya martingal/förbygel till Toppen! Den var på extrapris och jag kunde bara inte motstå den.... Det piggar ju upp också lite såhär i väntan på våren=) Den kommer förhoppningsvis snart och jag tror den kommer va tokfin på henne! Hoppas den matchar sadeln bara, så måste jag köpa ett matchande träns till. Ska sälja mitt gamla set (pullartränset och martingalen för den som är intresserad) för en billig peng.

Hopppas, hoppas att volten tinar upp i helgen, då kan man börja använda den igen och löshoppa, longera, hoppa och bara trimma! Inte varje dag såklart, men iallafall så att man faktiskt kan komma igen efter vintern och så att man slipper gå och dröna i skogen dag ut och dag in.



Wohoooo snart blir det Fälttävlanskurs :D

Kommentarer
Postat av: Mikaela

17 grader??? Så orättvist!! Jag vill också ha 17 grader! Glad att jag ska börja rida för Nicole, känns som ett steg i rätt riktning. Speciellt med vårt underlag just nu.. Förstår ditt missmod, kan inte annat än att hålla med! Men tänk på att du i alla fall har en underbar häst att rida och att det bara kan bli bättre nu! :)

2010-03-26 @ 08:04:11
Postat av: Viktoria

Men, Sara... Du behöver inte byta stad eller land. Du behöver bara ett ridhus, för i ridhus skiner solen alltid! Eller är det lamporna....hmmm...=)Det regnar i alla fall inte i ett ridhus! Men det gör det i England...

2010-03-26 @ 14:51:50
Postat av: Sara

Sant..! Men det är så dyyrt! Måste bara hitta en sponsor...

2010-03-27 @ 14:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0