Tiden går....

Ibland känner man sig så himla, himla gammal.... som nu, när "min lilla bebis" Miss Fifty (Malinérs första föl) har fått föl. En söt liten hingst som tydligen är jättetuff och kaxig (påminner om en viss Missie som föl, haha!)... Det vore verkligen skoj att få se honom i verkligheten men tyvärr bor ju Missie (eller Ronja som hon numera kallas) i Norge sedan nio år tillbaka så jag får nog nöja mig med att titta på stallets hemsida (Stall Arneberg i Hamar) och konstatera att han verkar vara väldigt lik som mamma och mormor... Haha, "mormor" Malinér... och "moster" Pemberley. Och jag borde väl nästan vara någon sorts plast-mormor eller nåt??  :)


Tänk att det hunnit gå tio (!) år sedan Miss Fifty föddes! Och alltså tio år sedan vi flyttade till Nora och invarderade det då alldeles nyrenoverade stallet med Malinér, Missie, Ambrosia, Garlic, Ginger, Goldie, Silver och Zorro! Jag minns det ju som om det var igår!!! Och jag minns lilla, lilla Annichen som sprang runt och lekte i stallet :)

Ja, man börjar kanske bli gammal... eller bara livserfaren och klok... Fina minnen har jag i alla fall från de här tio åren, och jag hoppas att det blir fler sådana från Nora, med Mallan, med Pemberley och alla andra härliga hästar, hundar och människor i stallet!


Det känns ju lite trist nu när Marie flyttat från Nora med Nikki. Vi har stått på samma stall (först Säby och sen Nora) i nästan femton år och säkert hunnit rida ut tillsammans flera hundra gånger! Och alla olika ponnier vi haft under tiden, och alla träningar, tävlingar, utflykter och äventyr vi varit på tillsammans!! Härliga minnen!
Hmm, vilket nostalgiskt inlägg det här blev :)

TREVLIG SOMMAR PÅ ER ALLIHOPA!!       

RSS 2.0