Premiärhoppning igår!

Igår (lördag) kunde vi nte hålla oss. Volten var kanonbra och stöden och bommarna ropade på oss så det var bara att plocka fram dem! Lotta, Coffe och Julia assisterade som hinderfixare, Lyx!

Vi började med trav och galoppbommar för att sedan gå vidare till att hoppa lite låga studs för att få igång benen och hoppningen. Toppen var väldigt lyhörd och man märkte att hon tyckte det var skitkul. Efter några uppvärmningshopp och någon utbrytning så rullade det på finfint och vi gick vidare med att hoppa kombination med ett galoppsprång emellan. Inga problem tyckte vi och höjde upp sista hindret till runt metern. Första försöket så hoppade hon kanonfint över, men touchade med ena bakhoven. Vi gjorde om det och klarade det lätt som en plätt! Stolt var bara förnamnet på hur jag kände, har ju inte hoppat på typ tre månader! Kände stor skillnad dock i hoppningen nu jämfört med i höstas. Hon har blivit enormt mycket starkare och stadigare, och det känns som att det bara är att bygga vidare nu. Härligt!

Lite bilder:







Ska hoppas på att Åsa, tränaren, kan börja komma ut snart och ge lite hopplektioner på en regelbunden basis. Det är så himla nyttig träning, så här avslappnad och lösgjord blev Toppen efter passet. Lång och låg - I like!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Fint det ser ut, ni är så duktiga!

2010-03-29 @ 08:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0