Det är som det är...

...med ridvägarna. Så himla surt, som Annichen skrev, att vi har max tre alternativ att välja på. Men man gör det bästa av situationen. Idag var det iallafall fint väder och jag och Julia begav oss över täpporna sen långdalen bort fram och tillbaka. Red sedan till volten för arr känna lite på hästarna. Underlaget där var ju inte jättebra, men OK. Hoppas det smälter bort fort. Toppen kändes helt OK idag, hon har fått ta det lugnt i några dagar, bland annat för att hon kändes lite konstig i början på veckan, men också för att hon verkat lite trött. Hursomhelst så var hon helt ok, och duktig i dressyren. Skönt. Ser fram emot dressyrlektion på tisdag om Åsa är frisk.

Är så sugen på att komma igång och hoppa, man hör hur alla andra börjar boka in tävlingar, själv har man inte ens hoppat på tre, fyra månader! Suck...



Saknar tävlingstiderna!!!!







Gaaaah bort med vintern!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Malin

japp, jag håller med dej om att det börjar bli dags att hoppträna snart!! Jag har ju inte gjort det på tre år tror jag så där ligger du VERKLIGEN i lä, haha! Men om du funderar på att ta ut nån instruktör för lite lättare träningar (iaf i början..) så kanske jag kan vara med med mallan?? Vore tokroligt... :)



Ja, angående ridvägarna så får man bara hoppas, hoppas, hoppas på att solen skiner som bara den och smälter bort snön och isen fort... ett tips just nu är att rida orange slingan längst bort på långdalen för den stigen är ordentligt upptrampad.. och täpporna är väl helt okej, iaf var de det igår!

Kram

2010-03-14 @ 17:50:49
Postat av: Sara

Ojoj, tre år! I rest my case... ;) Jag funderar på om Åsa som jag rider dressyr för kan börja komma ut när volten är bra. Hon är ju hopptränare också så om vi är några stycken så kommer hon säkert gärna ut i mån av tid! Vet att hon är rätt upptagen.



Ja täpporna var helt ok än så länge =) Tack för tipset om orangea slingan. Rider sällan där annars så jag vet inte hur det ser ut. Hoppas all is töar bort snart!

2010-03-14 @ 18:41:52
URL: http://tiggypop.blogg.se/
Postat av: Malin

ja, jag är inte så himla kräsen, haha!! Bara det är en tränare som orkar stå ut med mej och mallan.. det vill säga två otränade och envisa damer som antagligen kommer behöva ett par försök på sej för att komma över och förbi hindren ;)



men om du hör med åsa så får du gärna berätta sedan!!

2010-03-15 @ 16:58:56
Postat av: Mikaela

Nu töar det i alla fall, och regnar! Att man kunde bli glad för lite regn!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0