Ny Update

Nu är det sommartider HEY HEY YES YES!

Stallet skuras, min arm och axel värker efter att ha skurat 3 och en halv boxar. Det får det vara värt, för det blir fint!
Toppen är i riktigt bra kondition, vi trimmar inför fälttävlansTÄVLING den 10 juli i Enköping! Jag är så nervös att jag håller på DÖR! Har blivit medlem i Drevinge och skaffat ryttarlicens. Det var längesen jag hade det! Det är underbart att allt rullar igång nu. Håller på tränar LC-dressyren inför debutanten och SHIT POMMES FRITES vad dressyr är svårt! Allt händer så fort och så är Toppen snabb i sig så man själv måste vara fett snabb för att hinna koordinera allting....Puh! Men det ska gå! Minst 50 % så är man iallafall godkänd.
Hoppningen sitter okej, det går som det går. Hindrena är inget problem för henne som tränaren säger (det är vägen emellan hindrena som ställer till det ibland ;) ). Som sagt det är första tävlingen i fälttävlan för oss tillsammans så egentligen är det helt godkänt bara vi genomför alla tre momenten utan att bli uteslutna.

Som ni vet tränar vi även häcklöpning med jämna mellanrum, och det går bra nu. Poletten verkar ha trillat ner och sist vi var ute så tog Toppen i för kung och fosterland och sprang till och med om Kalles häst som blev så förvånad av att se Toppen jämsides med honom över hindret att han glömde vad han skulle göra för en kort sekund haha. Men allt gick bra såklart. Som ni märker är det mycket träning hit och dit som ska göras i alla grenar, veckorna räcker knappt till!
Hon får även sova inne ibland för att hon ska få vila emellanåt, annars tappar hon för mycket i vikt.



Hon e så bra!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Vad härligt att det går så bra för er! Lycka till på tävlingen sen!

2010-06-18 @ 08:42:27
Postat av: Viktoria

Välkommen till DRS! Emba och jag håller också på att trimma för ett mål i början av augusti...! Hjälp!

2010-06-21 @ 11:45:46
Postat av: Sara

Tack! Känns kul=) Tänkte iaf komma å tävla KM å så i höst om ni har d då! Hur går det för er? Några mer PayNjumps inplanerade på Kovik? Kram

2010-06-22 @ 20:59:15
URL: http://tiggypop.blogg.se/
Postat av: Anonym

KM blir det i både hoppning och dressyr, och så har vi ju en lokal (eller är det regionel vi brukar ha?) hopptävling sista helgen i september varje år. Jag ska försöka få min hopptränare att ordna en pay´n jump i sommar. Jag behöver få träna på en bana på minst 1 m.... Fast inte på Kovik (?), utan hos oss på Drevinge såklart! Emba känns mer och mer stabil, hon börjar liksom bli vuxen...Lilla hjärtat! Vore jätte kul att se er på Km och kanske även våran allmänna tävling! Kram

2010-06-23 @ 10:57:20
Postat av: Sara

Ja men det ska nog inte vara några problem! Skulle vara kul att testa på iallafall, så att hon får några småtävlingar i bagaget innan hon går på mammaledigt=)Glad midsommar!

2010-06-25 @ 12:39:19
URL: http://tiggypop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0