Hoppträning och Askö Stuteri

I fredags som sagt så hopptränade vi. Vi gjorde en jättebra uppvärmning som Toppen gjorde galant. Hon var mjuk och framåt så det kändes bra. Sen ställde vi upp en bana som vi satte på runt 60 cm. Det var ganska tvära svängar men Toppen var en kämpe och även fast vi kom fel så hoppade hon! Hon är så modig och ärlig så det märks att hon tycker det är roligt! Lite bilder från Fredagen:

         


Sedan åkte hon iväg i söndags för att få träffa sin första pojkvän som blev Fighting Alpha! Han var riktigt stilig, krallig men lätt i typen och jättefint huvud. Han blev riktigt förtjust när han såg henne ;)
Hon var lite istadig att lasta, men hon har ju inte åkt transport på ett halvår. Men när hon väl var inne så var det inga problem alls. Stod förvånansvärt stilla och var inte stressad alls. Skönt! Nu saknar jag henne redan, hon är ju min lilla plutt... Men hon har det bra i en stor box med luftigt halm och en massa hö, och så kommer hon ju hem om några dagar igen=) Sen blir det uppladdning inför fälttävlanskursen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0