Hej hopp!

Har inte skrivit på länge så tänkte jag skulle bidra med ett kortare inlägg...

Toppen och jag trimmar vidare på tisdagarna med dressyren. Nu har vi börjat med nästa steg i utbildningsskalan; Rakriktning! Och det är inte lätt, tycker Toppen. I vänster varv går det finfint, men i höger varv, där är det riktigt riktigt tungt! Hon går mest på tvären och gillar INTE min vänsterskänkel som ber henne att ta i och jobba med yttersidan. Dock tycker Åsa att det går bra, hon är en av de mest ridbara fyraåringarna hon stött på och tänk själv att försöka borsta tänderna med vänster arm. Det tar sin tid att öva upp den styrkan och tekniken! Så det är bara att nöta på.

Ser fram emot hoppningen på fredag, och löshoppningen på söndag! Även kursen på Runsten närmar sig med stormsteg och snart tycker jag ju att det borde vara möjligt att rida till Brevik. Någon som vågat sig på den vägen ännu? Man kanske borde prova en sväng imorgon, någon som vill hänga på? Om det inte går så får man ju vända såklart...

Betäckning i maj står på tur, och som Renée skrev så finns ingen tilltänkt hingst ännu. Innan det kanske man hinner klämma in en galoppträning på Täby?

Borde också hinna lastträna och smörja alla träns m.m... Suck, alla dessa "borden och måsten"! Hoppas värmen kommer snart så att man kan stå ute och smörja utan att frysa fingrarna av sig.

Kommentarer
Postat av: annichen

mycket vatten på hampeängen iaf vad jag vet. "/

2010-04-07 @ 20:14:21
Postat av: Sara

ja.. man kan kanske gå på sidan?

2010-04-07 @ 21:08:42
URL: http://tiggypop.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Pay & Jump hos oss 13/4, superbra tillfälle att få prova på speciella hinder på en ny plats. Bra träning inför tävlingar! Sara, kolla din facebook för mer info och meddela dom andra!

2010-04-07 @ 21:37:29
Postat av: Sara

Hej Viktoria!

Tack för inbjudan, verkar verkligen kanonbra! Men det är lite tätt inpå, och har massor i skolan... kommer ni ha fler gånger?

2010-04-07 @ 22:29:37
URL: http://tiggypop.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Ja, vi har sånt lite titt som tätt.Det är verkligen jätte bra eftersom att man får bestämma sin egen höjd, man kan välja att bara hoppa en del av banan och man får en chans att prova på riktiga titthinder. (Lila mur, grafittiplank, gigantiska morötter och andra läskiga infångare mm.)Det kommer fler chanser garanterat!

2010-04-08 @ 12:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0